Hrvatski English Deutsch Italiano Français Русский Slovenščina Magyar Čeština Slovenčina Język polski
OdDom2
OdDo €

Prodaja

Najam

 • Stanovi

Katalog

Nekretnina kakvu želim
Uvrstite Vašu nekretninu u našu ponudu
Potražnja

O nama

Agencija Matulić nekretnine, osnovana je 2004.g., smještena u Splitu, nova Zapadna obala, adresa Obala kneza Branimira 6,  upisana u popis agencija potpisnica Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj temeljem članka 6. st. 2. Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (Narodne novine br. 107/07) i čl. 5. Pravilnika o registru posrednika u prometu nekretnina (Narodne novine br. 56/08).


Djelujemo na području cijele Hrvatske s naglaskom na Dalmaciju i otoke. Obrađujemo sve segmente poslovanja nekretninama, od posredovanja u prodaji zemljišta, hotela, kuća, stanova, apartmana preko najma/zakupa stambenih i poslovnih prostora do osmišljavanja i praćenja građevinskih projekata.

U svom portfelju imamo ovlaštenje za prodaju oko 200 kuća, 400 stanova i apartmana, oko 100 građevinskih i poljoprivrednih zemljišta, oko 50 poslovnih prostora, 20 luksuznih vila, 20 hotela na jadranskoj obali i otocima.

Širokom mrežom vanjskih suradnika kao i agencija u Istri, Zagrebu, te direktnim kontaktom s Rusijom, Amerikom, Engleskom, Slovenijom.. ostvarujemo odlične odnose i poslovne rezultate. Blisko surađujemo s partner agencijom iz Moskve koja ima svoje urede u 5 europskih zemalja. Nezaobilazno je spomenuti veliku pozornost koju usmjeravamo prema marketingu pa nekretnine oglašavamo na vodećim internet portalima specijaliziranim za posredovanje u prometovanju nekretnama.

Matulić nekretnine čini tim iskusnih, obrazovanih i profesionalnih pojedinaca koji, sukladno željama i potrebama naših klijenata, pronalaze adekvatne nekretnine, prilikom obilaska odrađuju vrhunsku prezentaciju same nekretnine, brinu o statusu nekretnine u zemljišnim knjigama, katastru te pribavljaju potrebnu dokumentaciju za zaključivanje kupoprodajnog ugovora. Naš posao smatra se završenim nakon što predamo zahtjev za uknjižbu novog vlasnika, te poreznu prijavu istog. U suradnji s renomiranim splitskim odvjetničkim uredom, agencija Matulić nekretnine nudi i pravni nadzor čitavog procesa, uključujući savjetodavnu podršku sve do trenutka primopredaje nekretnine novom vlasniku.

Tim agencije svojim radom, predanošću, upornošću, profesionalnošću i poznavanjem, te praćenjem tržišta nekretnina trudi se ispuniti sve zahtjeve naših klijenata i klijentica.

Obratite nam se s povjerenjem...

Jerko MatulićUsluge

Prednosti prodaje ili kupnje Vaše nekretnine u suradnji s agencijom Matulić nekretnine:

 • Terenski dolazak na Vaš poziv, fotografiranje nekretnine, uvrštavanje na našu preglednu i funkcionalnu web-stranicu www.matulic-realestate.hr, koja ostvaruje svakodnevno izniman broj posjeta
 •  Redovitim oglašavanjem na portalima pružamo vrhunski marketing Vaše nekretnine


 • Izdajemo vlastiti katalog s ponudom ekskluzivnih nekretnina
 • Potencijalnim kupcima temeljito predstavljamo odabrane nekretnine
 • U suradnji s renomiranim odvjetničkim uredom pratimo pravni postupak, uz izradu predugovora, ugovora, tabularne izjave ... što osigurava brzu i kvalitetnu kupoprodaju nekretnine uz štednju Vašeg vremena
 • Naši agenti prisustvuju pri potpisu Ugovora, ovjeri Ugovora kod javnog bilježnika te isplati
 • Kontinuirani kontakt te informiranje tijekom procesa prodaje
 • Ukoliko nam ponudite ekskluzivnu prodaju, budite uvjereni da ćemo je u razumnom roku i ostvariti, takvim klijentima se posvećuje posebna pažnja. Iskustvo pokazuje da oglašavanje u mnogobrojnim agencijama ne znaći nužno bržu prodaju.
 • Pronalazak nekretnine u skladu s Vašim željama i mogućnostima
 • Terenski obilazak nekretnina uz predstavljanje prednosti, nedostataka i mogućnosti pojedine nekretnine
 • Provjera pravnog statusa nekretnine, vlasničke dokumentacije
 • Predaja porezne prijave područnom uredu, predaja zahtjeva za uknjižbu u Zemljišnik
 • Pregovaranje o cijeni u vaše ime nama je posao, ali i izazov, te se uvijek trudimo postići najbolje uvjete

CjenikOpći uvjeti poslovanja Zakon o posredovanju u prometu nekretnina Obavijest o nacinu podnosenja prigovora potrosaca